lauantai 23. marraskuuta 2013

GOP loves HG + DW 50!

Hii, nyt tuleekin muutamia "teemapostauksia". Nimittäin tällä viikolla tuli leffateattereihin Vihan Liekit ja tänään on kulunut 50 vuotta Doctor Whon ensimmäisestä jaksosta!

Käytiin Tuitun kanssa keskiviikkona katsomassa Vihan Liekit (Nälkäpelin jatko-osa) ja maanantaina juhlimme Doctor Whon 50-vuotispäivää hyvän ruoan ja erikoisjakson kera! Doctor Whon 50 vuotis juhlajakso näytetään siis tänään Kakkoselta 21.50 ja se tulee samaan aikaan ulos 75 maassa!


Me kyllä katotaan jakso vasta maanantaina, mikä on vähän plääh. Mutta Tuitulla tänään menoa, ja maanantaina ehditään sitten yhdessä molemmat nauttia siitä.

 Pidettiin jo keväällä Tuitun kanssa Doctor Who -päivä ja tällaiset kynnet tuli silloin tehtyä. Galaksikynnet, ja nimettömässä Tardis.


En ala käytettyjä tuotteita tässä luettelemaan, koska en muista ja koska lista on aika sama edellisiin galaksikynsiin verrattuna :)


2 kommenttia:

  1. Mahtavat kynnet! Täällä yritetään juuri epätoivoisesti saada lapset nukkumaan, että 50 minuutin päästä saadaan istua nauttimaan erikoisjaksosta ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti! Tänään viimeinkin katottiin jakso, meno oli kyllä välillä semmosta fanitusta (kymppi) että huh-huh.

      Seuraavaksi sitten joulujakso, mihin ei voi muuta sanoa kuin "Hyvää joulua vaan sullekkin Moffat, ja kiitti näistä!"

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...