maanantai 25. marraskuuta 2013

Catching Fire

Kauan odotettu Nälkäpelin jatko-osa Vihan liekit sai ensi illan edellisellä viikolla. Menimme Tuitun kanssa keskiviikon (20.11) iltanäytökseen Tennispalatsin ykkössaliin. Ykkössali = <3, se on niin iso ja siellä pääsee hyvin tunnelmaan, etenkin jos sali on loppuunmyyty.

Jotain erityistä piti keksiä kynsille. Jotain pröystäilevää, hienoa, upeaa, häikäisevää. Viimeksi kynnet oli koristeltu ensimmäisen kirjan kannen mukaan. Ja China Glazen julkistaman Nälkäpeli-kynsilakkakokoelman hengessä olemme tehneet teemaviikon. Paineita oli, varsinkin kun päivät ennen elokuvaa olivat todella kiireisiä, enkä ollut varma mitä ehdin tehdä. Loppujen lopuksi sain hyvän idean, aikaakin löytyi ja lopputulos onnistui:



Ensin maalasin minigrippussin päälle Vihan Liekit -kirjan kannessa olevan matkijanärhen. Oranssi lakka on Flormarin JG453.

Seuraavana päivänä siirsin kuvat kynsille.


Muissa kynsissä on pohjalla China Glazen Smoke And Ashes. Nimettömässä on Ceasar's shopista ostettu höyhen. Mustalla pohjalla valkoisia laikkuja, ikäänkuin Matkijanärhi ;).

Keskisormessa on niiti, eka kerta kun käytin niittejä! Tykkäsin tosi paljon!

Aksenttikynnessa siis matkijanärhi.

Pikkurillissä on punainen höyhen, missä on viiruja. Siinä vaiheessa kun tökkäsin punaisen sulan kynnelle, missä oli pohjalla mustaa lakkaa, huomasin että nyt ei mene putkeen. Punainen höyhen vaatii tietenkin punaisen pohjan, joten repäisin höyhenen nopeasti irti, yritin puhdistaa sitä lakasta ja lakkasin kynnen uudestaan punaisella. En kuitenkaan jaksanut odottaa värin kuivumista, ja laitoin höyhenen liian nopeasti kynnelle. Tumma lakka paistaa alta, oh well, toisessa kädessä onnistui paremmin:




Peukalot ovatkin sitten myös tosi hienot. Laitoin kynnelle epämääräisesti China Glazen Electrifyta, missä on punaista ja kultaista glitteriä, varsin sokaiseva, jos yksinään käyttää kynnellä. Sitten asettelin vinoneliön mallisia irtoglittereitä liekin muotoon, Ensin kärkiin/liekin tyveen kultaisia, sitten oranssia ja lopuksi punaista.



Vaikutelma oli upea. Kultainen glitter taittoi helposti vihreään, ja valossa liekki näytti varsin elävältä.



Todella onnistuneet lakkaukset sanoisin. Näitä pidinkin melkein viikon ja silti tuntui hirveältä poistaa lakat. Siinä vaiheessa höyhenistä oli alkanut irrtota paloja, ja peukalon lakkaukset hivenen lohjenneet ja kultaiset niitit menettäneet kultaustaan, joten ehkä oli aika heittää hyvästit.

1 kommentti:

  1. Oo miten hienot kynnet oot taiteillut!! Mä menin ensi-iltaan tosi tylsästi yksivärisillä, mut onneksi se ei elokuvanautintoa haitannut:D

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...