maanantai 17. kesäkuuta 2013

Tuittu on vähän shoppaillut

Tai miksikä sitä kutsutaan, kun tilataan netistä lakkoja? No kyllähän mä olen tehnyt löytöjä ihan kaupoissa.

Tallinnasta ostin ihan peruskauraa pari viikkoa sitten.

Seche vite, Orlyn päälyslakka Glosser, Orlyn aluslakka Bonder ja yksi värilakka joukkoon, nimittäin China Glazen upea Hanging In The Balance.




Ebaysta löytyi ihana OPIn uusi Couture de Minnie -kokoelma.




Seppälästä valikoin Wet n Wildin upean glitterin, Kaleidoscope Eyes. Se kuuluu Fergie -kokoelmaan. Lakassa on kultaisia, hopeita, tummansinisiä, sinivihreitä ja vihreitä hexglittereitä. Valloittava lakka. Kuvissa sitä on kerros OPIn I Have a Herring Problemin päällä. Ei ihan yhtä hyvä yhdistelmä, kun toivoin...




Ja vielä Cessarshopin tilaus, tadaa, a englandin Burne -Jones -lakat! (Briarwood julkaistaan myöhemmin. Täytyy ostaa se sitten vielä...)Vasemmalta oikealle: Dorian Gray (Gothic Beauties -kokoelmasta), Rose Bower, Briar Rose, Sleeping Palace ja Fated Prince.


Helsingin Stockmannilta bongasin nämä uudet Maybellinen glitterlakat. Ensin kuva hyllystä.



Ostin näistä mustavalkoisen, joka on periaatteessa sama kuin Lorealin Confettis, mutta ilman shimmeriä (Chalk Dust) ja vaaleanpunaisen jellyn mustavalko glitterillä (Speckled Pink).


Lopuksi vielä ihania leimauslaattoja!




Koska en pystynyt kuvaamaan niitä ilman heijastusta omasta naamastani, lainaan vähän kuvia.


Taru Sormusten herrasta -haltijakirjoitusta, Tutankhamon ja muita Egypti-juttuja.


Upeita Doctor who juttuja: Tardis, kokokynnet kuvio, Adipose ja Cybermen.


HP!


Tähän liittyy hassu tarina. Mun ensimmäinen paketti katosi. Mulle lähetettiin uusi, ja mun tilauksen mukana tuli tämä laatta. En ollut sitä valinnut. Ei haittaa, sillä himoitsinkin vähän tuota Vitruviuksen miestä.


 Potterista Kuoleman varjelukset -symboli. Tätä en voinut vastustaa. Sekä taikasauva ja Potter -salama. Vivienne Westwoodin logo ja lampunhenget lamppu ovat myös niin ihanat.

 

Lisää ihania nörtti juttuja: Doctor whosta Dalek, planeettoja, Darth Vader, shakkinappuloita. Pidän myös erityisen paljon tuosta kokokynnen salamasta.


Tästä ei varmaan tarvitse edes esitellä, miksi halusin tämän laatan...


4 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Myonline shopista, http://myonlineshop.storenvy.com/

      Poista
    2. Niin no en tajunnut ollenkaan et laattojen taustanahan se lukee... :D Ei näe metsää puilta. :) Olihan mä tuonne aiemminkin tutustunut muttei jotenkin yhdistynyt. Hienoja leimauslaattoja!

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...