keskiviikko 21. marraskuuta 2012

17. Päivä: Glitter

Tuitun kynnet:

Tässä blogissa ei olekaan aiemmin julkaistu sandwichmanikyyreja. Kerran olen tehnyt ystävälleni ja kerran itselleni. Tämän kertaiset glitterkynnet ovat samalla lakkavertailu OPIn Rainbow Connectionista ja Deborah Lippmannin Happy Birthdaysta. Olisin halunnut ostaa kaksi Rainbow Connectionia, mutta en ehtinyt. Ne myytiin loppuun hyvin nopeasti. Ilokseni voin siis sanoa, että Happy Birthday on melkein dupe. Periaatteessa et siis tarvitse kuin toisen. 

Alimmaisena lakkana on China Glazen Kinetic Candy viime kevään Electro Pop -kokoelmasta. Kaksi kerrosta riittää. Seuraavaksi lakkasin kerrokset glitteriä. Ja koska nämä ovat glittersandwichit, kuuluu glitterin päälle laittaa kerros jotain läpikuultavaa lakkaa, kuorrutin kynnet vielä OPIn Don't Touch My Tutu -valkoisella jellylakalla (Kevät 2010 New York City Ballet). 



Käyttämäni lakat:
- OPI Natural Nail S.
- China Glaze Kinetic Candy
- OPI Rainbow Connection
- Deborah Lippmann Happy Birthday
- OPI Don't Touch My Tutu
- Seche vite

 ~ *~ *~ *~*~ *~ *~ *~* ~ *~ *~ *~*~ *~ *~ *~* ~ *~ *~ *~*~ *~ *~ *~* ~ *~ *~ *~*~ 

Mimosan kynnet:

Tuli kyllä niiiiiin Barbie-kynnet, että oksat pois! Toisaalta kun tekee sandwich-manin glittereillä, niin niinhän siinä taitaa käydä ;)


Halusin jotain toi kimaltelevaa glitterkynsiin. Aloitin China Glazen Material Girlilla ja halusin kuitenkin enemmän kimaltelevuutta, joten laitoin sen päälle saman merkin Technoa. Techno näyttää kuitenkin helposti irralliselta, joten laitoin päälle vielä toisen kerroksen Material Girlia. Ja koska Techno vähän peittyi, töpöttelin holo hex-glittereitä vielä päälle. Sainpas aikaan mahtavan glitterisen noidankehän!


Laukkaus kyllä kimalteli niin ihanasti, mutta kuten aina, koko kauneutta en onnistunut ikuistamaan muistikortille.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...